کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

افزایش ۱۰ برابری عملیات پهپادی ترکیه در عراق

یک کارشناس عراق گفت ترکیه در سال جاری میلادی به میزان ۱۰ برابر به پروازهای پهپادهای خود در عراق افزوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «یوسف العزاوی» کارشناس امنیتی عراقی در گفت‌وگویی از افزایش 10 برابری پرواز پهپادهای ترکیه بر فراز عراق در سال جاری میلادی خبر داد.

او به وبگاه المعلومه گفت که طبق اطلاعات منابع امنیتی این پروازها از ابتدای ۲۰۲۲ میلادی ۱۰ برابر شده است و ترکیه به طور عمده برای هدف قرار دادن مخالفان خود در عراق از پهپادها بهره می‌برد.

العزاوی، نبود یک سامانه دفاع هوایی قوی را عامل اصلی نقض حریم هوایی عراق از سوی ترکیه دانست و گفت که آسمان عراق کاملا به روی ترکیه باز است و از این رو پهپادهای ترکیه حدود ۲۰ عملیات تهاجمی داخل خاک عراق انجام داده‌اند که به طور آشکارا نقض حاکمیت این کشور است.

این کارشناس امنیتی عراقی تأکید کرد، مادامیکه در برابر تجاوزات آنکارا ضعف نشان داده شود، حملات پهپادی ترکیه نیز همزمان با عملیات زمینی در عمق ۲۰۰ کیلومتری عراق ادامه خواهد داشت.

در این خصوص چندی پیش «عمر سورچی» عضو شورای محلی منطقه «العمادیه» در استان مرزی دهوک عراق از کوچ دسته‌جمعی کشاورزان در پی ادامه حملات ارتش ترکیه خبر داده و به وبگاه المعلومه گفته بود که روستاهای مناطق «العمادیه»، «کانی ماسی»، «زاخو»، «عقره» و «جبل متین» تقریبا خالی از سکنه شده و اهالی خانه‌ و زمین‌های زراعی و باغات خود را از بیم جانشان رها کرده‌اند.

عمر سورچی همچنین گفت که حملات یک هفته اخیر موجب کوچ اهالی ۲۰ روستا شده است که این موضوع تأثیر بسیار مخربی بر اقتصاد استان دهوک می‌گذارد، به طوریکه این روستاها مواد غذایی بازار را فراهم می‌کردند./ فارس

ارسال نظر